Bizalom. Szövetség. Jövő.

Work Werk

Work Werk

És megszületett az Aquilone

2020. január 09. - Aquilone

2007 márciusában alapítottuk meg az Aquilone Training Szervezetfejlesztési Kft.-t. Szerettük volna megteremteni a lehetőségét annak, hogy együtt gondolkodhassunk, együtt dolgozhassunk sokévi ismeretség, de kevés közös feladat után.

Az aquilone szép hangzású olasz szó, papírsárkányt jelent. Talán játéknak tűnik, de magasra repíteni nem is olyan könnyű. Embereket fejleszteni csak odafigyeléssel, bizalommal és az eredménybe, a szárnyalásba vetett hittel lehet. Erre törekszünk. Hisszük, hogy a szervezet működésében rejlő valódi potenciál az együttműködésen, kölcsönös egymásrautaltságon és a szociális interakción keresztül bontakozhat ki.

Az együttműködésre képes és kész emberek és szervezeti egységek harmonikusan és hatékonyan, mind az emberi mind az anyagi erőforrásokat jól felhasználva érik el sikereiket. Az együttműködésnek meg kell valósulni a cselekvésben, a közös gondolkodásban és a kommunikációban, ahol a résztvevő felek lehetőséget kapnak arra, hogy a legjavát adják tudásuknak. Az ilyen szervezetek képesek rugalmasan haladni a változásokkal, inspirálni a munkavállalóikat és kiaknázni a közös gondolkodásban rejlő innovatív képességet.

A bejegyzés trackback címe:

https://aquilone.blog.hu/api/trackback/id/tr8515400952
süti beállítások módosítása