Bizalom. Szövetség. Jövő.

Work Werk

Work Werk

Kövess minket!

2020. január 09. - Aquilone

Ha megtetszett a blogunk, kövess minket oldalainkon, ahol további izgalmas, hasznos és motiváló tartalommal várunk.

logo.pngAz Aquilone Training & Organizational Developmentet megtalálod a Facebookon. Naprakész infókat találsz rólunk és a munkánkról, és további érdekes tényekről, infókról olvashatsz.

 

goingteal.pngSzintén a Facebookon találod a Going Teal magyarul csoportot, amely összefogja azt a közösséget, amely hisz a bizalom fontosságában és abban, hogy együtt képesek vagyunk megteremteni a jövő munkahelyeit, ahol a munkavállalók elégedettek, motiváltak és teljesítményük maximumát nyújtják.

 

laloux.jpgAz Aquilone Training & Organizational Development gondozásában jelent meg Frederic Laloux: A jövő szervezetei című könyve, amely több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a  gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság. Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg. A Reinventing Organizations magyar nyelvű oldalán további információkat találsz a könyvről.

A bejegyzés trackback címe:

https://aquilone.blog.hu/api/trackback/id/tr1415400984
süti beállítások módosítása